امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

پاورپوینت سایر نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه ایران (2)

پاورپوینت سایر نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه ایران (2)دسته: اقتصاد
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 4650 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20

اسلاید درباره نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

تعداد اسلاید 20

این فایل ، فایل دورم مربوط به سایر نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه است

البته فایل اول به صورت کامل می باشد که در این فروشگاه موجود است

بخشی از متن :

مــزایای معــامــلات در بــورس کــالا (ســاختـاری - مـالیـاتــی)

.1کشف قیمت در بورس کالا از طریق حراج حضوری و به صورت شفاف صورت گرفته و با حذف رانت باعث فسادزدایی از بازار معاملات می‌گردد.

.2در بورس کالا، کیفیت و کمیت کالا و مبلغ معامله و مدت معامله تضمین شده است.

.3پذیرش کالا جهت فروش در بورس کالا منوط به داشتن استانداردهای اجباری برای آن کالا می‌باشد و از این راه کیفیت کالا در بورس تضمین می‌گردد.

.4معاملات در بورس کالا، متشکل و سازمان یافته، قانون‌مند، قابل‌نظارت، شفاف، عادلانه، رقابتی و کم‌هزینه است.

.5دربورس کالا، امکان پوشش، توزیع و انتقال ریسک وجود دارد.

.6در مقایسه با تشریفات مناقصات و مزایدات سرعت انجام معاملات در بورس کالا بسیار بالاتر بوده و جریان معاملات از امنیت کامل برخوردار است.

.7در بورس‌کالا، مبدأ کالا مشخص و تضمین شده‌است.

.8با استفاده از ابزارهای مالی مانند قراردادهای سلف و سلف استاندارد و سازوکار اوراق‌بهادار مبتنی‌بر کالا، امکان تأمین مالی بنگاه‌ها از این طریق وجود دارد.

.9در صورت بروز اختلاف میان طرفین معامله، بورس کالا دارای مرجع اختصاصی بررسی و رسیدگی به دعاوی بوده و سرعت رسیدگی به دعاوی مطرح شده در مقایسه با دادگاه‌های عادی بالاتر است.

.10وجود شفافیت در معاملات بورس کالا و حذف هرگونه عاملی که در حوزه فروش، منجر به ایجاد رانت خواهد شد.

.11حذف برخی از هزینه‌های مرتبط با فروش و بازاریابی با توجه به وجود بازار مستقیم و بدون واسطه در بورس کالا.

.12طبق قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، معادل 10% از مالیات بر درآمد حاصل از فروش کالاهایی که در بورس کالایی پذیرفته شده و به فروش می رسد، از سال پذیرش تا سالی که از فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در این بورس‌ها و یا بازارها حذف نشده‌اند با تایید سازمان بورس و اوراق‌بهادار بخشوده می‌شود.

ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده نفت و گاز در جهان شناخته می‌شود. از سوی دیگر با توجه به روی‌کرد مصرّح در سند چشم‌انداز 1404 در ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی ایران به کشور اول منطقه از لحاظ اقتصادی، سیاسی، علمی و ...، لزوم تأسیس بازاری متشکل جهت کشف قیمت و معامله نفت به عنوان یک کالای استراتژیک در منطقه بیش از گذشته احساس و همین موضوع زمینه‌ساز طرح قیمت‌گذاری نفت در داخل کشور شد.

از آن‌جا که یکی از بهترین و شفاف‌ترین مکانیزم‌های قیمت‌گذاری محصولات، عرضه آن‌ها در بورس می‌باشد، در اوایل دهه 80 ایده تأسیس بورسی برای انجام معاملات نفت طی فرآیندی مشترک میان وزارت‌خانه‌های نفت و اقتصاد شکل گرفت. در فاز نخست برای محقق‌شدن این ایده در اواخر بهمن 1386 مبادلات فرآورده‌های نفت و پتروشیمی در بازار سرمایه آغاز شد.

از سویی با وجود زیرساخت‌های موجود در صنعت برق کشور که آن را از کشورهای منطقه متمایز می‌سازد، هم‌زمان با فعالیت‌ها در راستای شکل‌گیری بورس نفت، لزوم راه‌اندازی بورس برق در ادامه توسعه بازار برق کشور احساس شد. در خرداد 1387 شورای عالی بورس موافقت اصولی خود را با تأسیس بورس برق اعلام نمود. در این بین تشکیل بازاری منسجم برای دربرگیری همه کالاهای از جنس انرژی و تشکیل بورسی جامع و واحد برای معاملات انواع حامل‌های انرژی پیشنهاد شد.

تلاش‌ها برای ورود نفت و سایر حامل‌های انرژی به بازار سرمایه و تعیین قیمت این محصولات در بورس، اوایل سال 1390 شکل دیگری یافت. در این سال شورای عالی بورس تصمیم گرفت بورسی را با محوریت حامل‌های انرژی شکل دهد. شورای عالی بورس و اوراق‌بهادار در جلسه 1393/3/30 با تجمیع درخواست‌های جداگانه برای راه‌اندازی بورس نفت و برق به راه‌اندازی بورس انرژی رأی داد. براین‌اساس بورس انرژی به عنوان چهارمین بورس کشور جهت عرضه محصولات نفت و مشتقات نفتی، برق، گاز طبیعی، زغال سنگ، حق‌آلودگی و سایر حامل‌های انرژی شکل گرفت.

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : سایر نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه , پاورپوینت سایر نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه , اسلاید درباره نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر