امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

دانلود فایل بزرگ ترین مرد های اقتصادی

دانلود فایل بزرگ ترین مرد های اقتصادیدسته: مدیریت
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 136 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 128

اقتصاد استیو جابز دونالد ترامپ

قیمت فایل فقط 22,100 تومان

خرید

Akio Morita

بنیانگذار sony

Barry Diller

نابغه رسانه‌ها

Carlos Ghosn

مدیر کمپانی نیسان ژاپن و رنوی فرانسه

Charles Wang - مدیر كمپانی «Comput«charles wang»

Donald Trump

سلطان آسمان‌خراش‌ها

»Ernesto Bertarelli - مرد سال كشورسویس

George Eastman بنیانگذار Kodak

Jeff Bezos

بنیانگذار Amazon

Kirk kerkorian

پدر هتل داران جهان

Li ka –Shing

بزرگترین و ثروتمندترین کار آفرین چین و هنگ کنگ

Lorenzo Zombrano

سومین تولیدكننده سیمان در جهان

Martha Stewart

سلطان خانه‌داری جهان

Michael Bloomberg

شهردار میلیاردر

Robert Kuok

سلطان شكر

Steve Jobs

كارآفرین بزرگ صنعت كامپیوتر

Ted Turner

خالق CNN

Timothy Berners lee

خالق www

استیون كین، استیوارت رزمن، جان فرس

سایت بازی www.gamesville.com

كارآفرینان موفق ایرانی در زمینه تكنولوژی (صنایع) و خدمات

خلاصه زندگی و داستان موفقیت

آقای اخوان [ انواع بستنی،شیر، كره، پنیر، عسل و ... ]

محصولات/خدمات: انواع بستنی،شیر، كره، پنیر، عسل و...

موضوع كارآفرینی: انواع بستنی،شیر، كره، پنیر، عسل و ...

شركت:تولیدی پاك

خلاصه زندگی و داستان موفقیت

آقای اشراقی [ نوآوری و تجهیزات پزشكی ]

محصولات/خدمات: صندلی ماساژور

شركت(تولیدی/خدماتی): شركت آبرون

موضوع كارآفرینی: نوآوری و تجهیزات پزشكی

آمانسیو اورتگا

كفش و لباس “ZARA”

برنارد آرنو

ثروتمند‌ترین مرد فرانسوی

پل گالوین

تولید تلویزیون، گرامافون و رادیو

پی یر امیدیار

سرگذشت سایت eBay

تاد ماگرن

سایت فروش ابزار

تام و اتسون

كمك به گسترش «آی بی ام»

جك ولش

مدیر قدرتمند جنرال الكتریك

جیمز كیمزی

شركت AOL

چاک ماس

بازی های باورنکردنی

دیوید فیلو و جری یانگ

سایت Yahoo

ردكوم

میلیاردر خبرساز

ریچارد لستر ، سالی لستر

سایت سوار كاری www.horsenet.com

عظیم پرمجی - بیل گیتس هندی

تولید روغن های هیدروژنی آشپزی

كری پكر

ثروتمند‌ترین استرالیایی

گاستاویوس سوئیفت

كاهش شیوه های هزینه عملیات

گسدی برلز

یك دختر پروانه فرش 13 ساله

مایكل دل

كارآفرین صنعت كامپیوترهای خانگی

شركت آلومینیوم ویكسلبرگ

محمد الفاید - مدیر Harrods

بزرگترین فروشگاه انگلستان

Akio Morita

بنیانگذار sony    

    «Akio Morita» در 26 ژانویه سال 1921 در «Nagoya» كشور ژاپن متولد شد. او كه در رشته فیزیك تحصیل می كرد، با آغاز جنگ جهانی دوم به خدمت ارتش ژاپن درآمد و در ناوگان دریایی ارتش به كار مشغول شد.

در هفتم ماه مه سال 1946 «Marito» به همراه یكی از همرزمانش در جنگ با نام «Masaru Ibuka» یك شركت تعمیر رادیوهای دست دوم تحت عنوان «Tokyo Tsushin kogyo» بنا كردند. در آن زمان «Morita» 25 سال و «Ibuka» 38 سال داشت و هر دو با سرمایه اولیه 190 هزار ین ژاپن شركت را با 20 كارمند اداره می كردند.

در سال 1949 شركت اولین نوارهای مغناطیسی خود را روانه بازار كرد و در سال 1950 توانست اولین ضبط صوت های ژاپنی را تولید نماید. در سال 1957 نیز اولین رادیوهای جیبی توسط این كمپانی تولید و به بازار عرضه گردید. یكسال بعد زمانی كه شركت كوچك سابق حال به یك كمپانی نسبتا صاحب نام تبدیل شد، تصمیم به تغییر عنوان آن به «Sony» گرفته شد . در سال 1960 كمپانی Sony اولین تلویزیون های ترانزیستوری را ابداع نمود و بعد به طور گسترده روانه بازار نمود. در سال 1965 نیز اولین دوربین فیلمبرداری خانگی توسط این كمپانی ساخته و به بازار عرضه شد. پس از آن محصولات مهم Sony عبارت بودند از «Walkman» تلویزیون های «Trinitron» مایكرو دیسكت های كامپیوتر و سرانجام از «Sony Playstation» كه هر یك شهرت فراوانی را به سوی این امپراطوری عظیم روانه ساخت. با گسترده تر شدن فعالیت كمپانی در عرصه الكترونیك و افزایش حجم تقاضا از سراسر دنیا شعبات متعددی در سراسر این كره خاكی بنا شد. در كشور آمریكا این شعبه در سال 1970 كار خود را با ریاست شخص «Morita» آغاز نمود و اینگونه شد كه «Sony» به عنوان اولین شركت ژاپنی در بورس نیویورك حضور یافت. دو سال بعد یعنی در سال 1972 مجددا Sony اولین كمپانی بود كه یك كارخانه آمریكایی دایر می كرد.

البته روند كاری «Morita» و قلمرو تحت فرمانش همیشه با خط سیر صعودی همراه نبوده است. شكست Sony در رقابت با كمپانی Matsushita در عرضه و تولید نوارهای VHS و همچنین خرید ناموفق 4/3 میلیارد دلاری این شركت كه قصد داشت با در اختیار گرفتن كمپانی فیلم سازی «Columbia Pictures» حضور قطعی در هالیوود داشته باشد، از جمله روزگار تخلی به شمار می روند

كه در دوره ای مشكلات عدیده ای برای پادشاهی Sony پدید آورده بودند. اما به هر حال sonyهمواره حرف اول را در بازار الكترونیك می زده و می زند.

در رابطه زندگی شخصی «Morita» نكات جالبی وجودارد . او در مدت زندگانی اش دوستان پرنفوذ بسیاری در سراسر دنیا علاوه بر كشور ژاپن داشت كه نخست وزیر پیشین ژاپن و همچنین «Kissinger» رئیس جمهور دهه های سابق ایالات متحده از جمله این افراد به شمار می روند.

در اواخر دهه 1990 ثروت او كه بیش از 3/1 میلیارد دلار تخمین زده می شد سبب گشت تا مجله اقتصادی «Forbes» نام «Morita» را در لیست ثروتمندترین های دنیا قرار دهد. همچنین او تنها غیر آمریكایی بود كه مجله «Time» به عنوان بزرگترین و موفق ترین مدیران و بازرگانان در لیست خود جای داد. او همچنین به سبب سیاست های اقتصادی و مهارت های مدیریتی كه از خود به نمایش گذارد، از سوی مجامع علمی مختلف ژاپن ، انگلستان و ایالات متحده نشان یادبود و لیاقت دریافت كرد.

دیگر اینكه به سبب مشغله فراوان كاری در دوران جوانی «Morita» پس از سن 50 سالگی تازه به یادگیری ورزش های اسكی، تنیس و همچنین غواصی روی آورد كه این امر در نوع خود بی نظیر است. اشتغال یكباره او به این ورزش ها موجب گردید تا در سال 1993 هنگامی كه مشغول بازی تنیس بود، دچار حمله قلبی شود و مابقی عمر را بر روی صندلی چرخ دار سپری نماید. یكسال بعد یعنی در سال 1994 از سمت خود در كمپانیSony استعفا داد و «Norio Ohga» را جانشین خود ساخت.

سرانجام « Akio Morita» در سوم اكتبر 1999 در سن 78 سالگی بر اثر بیماری ذات الریه جان سپرد و تمامی اموال و دارایی خود را برای همسر و دو پسر و تنها دخترش به ارث گذاشت.

هم اكنون امپراطوری عظیم Sony با فروش سالانه بیش از 33 میلیارد دلار، در جایگاه قدرتمندترین بازار صوتی تصویری قرار دارد.       

Barry Diller

نابغه رسانه‌ها        

    با بیش از 40 سال سابقه كاری، «Barry Diller» از معدود مدیرانی است كه در عرصه تلویزیون به سراغ هر شبكه‌ای رفته، با ابتكار عمل خود توانسته میزان شهرت و محبوبیت آن را به طور شگفت‌آوری افزونی بخشد. اگرچه هیچ‌یك از شبكه‌های تلویزیونی را به طور طولانی در اختیار نداشته است اما همان زمان اندك كافی بوده تا نبوغ او خودش را آشكار نماید و به بالاترین حد كارآیی رسد. حضور او در كمپانی‌های بزرگ رسانه‌ای چون ABC، «Paramount» و « Twenieth Century Fox» خود دلالت بر این دارد كه می‌توان نقش مهمی را در تولید فیلم‌ها و برنامه‌های دیدنی دنیا به او بخشید.

«Barry Diller» در دوم فوریه سال 1942 در سانفرانسیسكو دیده به جهان گشود. اولین گام‌های نردبان ترقی‌اش را زمانی برداشت كه در شركت «William Morris Agency » در بخش رسیدگی به نامه‌های رسیده فعالیت می‌كرد. پس از آن در سال 1966 به شبكه «ABC» پیوست و در بخش برنامه‌سازی مشغول به كار شد. تقریباً همان جا بود كه مدیران ارشد كمپانی پی به نبوغ ذاتی او بردند و تصمیم به ارتقای سطح شغلی او گرفتند و از این رو در سال 1969 به عنوان معاونت شبكه در امر توسعه فیلم‌ها و برنامه‌های شبكه به كار گرفته شد. به ابتكار او بود كه شبكه «ABC» از پاییز 1969 برنامه «فیلم هفته» را به نمایش گذارد و همین امر سبب شهرت بیش از پیش این شبكه گردید.

در طرحی دیگر «Diller» به جای تمامی فیلم‌های بی‌محتوای از پیش ضبط شده تلویزیونی، دستور تهیه فیلم‌های آموزنده و یا گاهاً هشداردهنده در مورد جوانان و معضلات اجتماعی را در این شبكه صادر كرد كه این اقدام نیز كمك بزرگی برای اعتبار این كمپانی محسوب می‌شد.

در سال 1974 پس از درخشش فراوان او در «ABC»، از «Diller» برای اداره كمپانی رسانه‌ای «Paramount Pictures» دعوت شد و او نیز اجابت كرد. به جرأت می‌توان گفت كه پربیننده‌ترین فیلم‌های ساخته شده توسط این كمپانی در طول یك دهه فعالیت «Diller» به عنوان مدیر آن صورت گرفته است. در سال 1984 «Diller» بر اثر اختلافی كه با كمپانی ما در این شركت پیدا كرده بود، استعفا داد.

با بیرون آمدن از «Paramount»، «Diller» حتی برای چند ماه هم بیكار نماند. بلافاصله در همان سال پس از خریداری كمپانی «Twentieth Century Fox» توسط «Rupert Murdoch»، «Diller» توسط این كمپانی در سمت مدیر شبكه به خدمت گرفته شد. شبكه تازه تاسیس «Fox» كه با برنامه‌های متنوع خود بینندگان بسیاری را به سوی خود جذب كرده بود، خود را در محاصره سه رقیب قدرتمند «CBS»، «ABC» و «NBC» مشاهده می‌كرد. اما این بار نیز مدیریت «Diller» توانست حلقه محاصره را شكسته و نجات «Fox» را سبب گردد؛ او با تهیه برنامه‌های مستند ارزان قیمت اما پربیننده كه بیشتر به مسایل اجتماعی و خصوصاً جوانان توجه داشتند، توانست گام بزرگی جهت پیشرفت شبكه «Fox» بردارد.

«Diller» كه هرگز توان ماندن در یك محیط ثابت برای مدت طولانی را نداشت، این بار نیز خلاف تصور همگان اقدام به ترك «Fox» نمود و پس از آن شبكه «QVC» را خریداری كرد. این شبكه كه بیشتر به ارایه خدمات و فروش كالا از طریق تلویزیون می‌پرداخت، با رهبری «Diller» تغییر شگرفی در خود پدید آورد. در همین راستا در سال 1995 او شبكه «IAC» را نیز از آن خود كرد و در آن نه تنها به فروش كالاها مشغول شد بلكه اقدام به ارایه خدمات گوناگون از قبیل ارز و هتل، بلیط و... نیز نمود و به همین ترتیب با گسترش دامنه فعالیتش در زمینه فروش كالا و ارایه خدمات وارد اینترنت شد و فعالیت خود را بیش از پیش وسعت بخشید. با آغاز فعالیت اینترنتی، «Diller» پس از مدت بسیار كوتاهی خود را در جایگاه رهبری ارایه خدمات مسافرتی برای مسافران از طریق اینترنت قرار داد و شهرت خود را در این عرصه نیز افزایش داد. در كنار این فعالیت او از ماه مه 2002 تا مارس 2003 مدیریت «Vivendi Universal Entertainment» را نیز برعهده داشت و كمافی‌سابق پس از مدت كوتاهی استعفا داد.

این روزها نیز «Diller» مدیریت شبكه‌های اینترنتی «Expedia»، «Hotels.com» و همچنین كمپانی «كوكاكولا» به همراه كمپانی «Washington Post» را برعهده دارد.

علاوه بر اینها او از اعضای هیأت‌مدیره «موزه رادیو و تلویزیون»، «كتابخانه عمومی نیویورك»، «Conservation International» و نیز «B/WNET» می‌باشد.

او همچنین در حال حاضر عضویت در انجمن مدیران دانشكده سینما و تلویزیون دانشگاه «Southern California»، هیأت امنای دانشگاه نیویورك و نیز مدیریت هیأت‌مدیره دانشكده پزشكی دانشگاه «UCLA» را نیز دارا می‌باشد.

فایل ورد 128 صفحه

قیمت فایل فقط 22,100 تومان

خرید

برچسب ها : اقتصاد , استیو جابز , دونالد ترامپ

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر