امروز: سه شنبه 29 اسفند 1402
دسته بندی محصولات

پاورپوینت محاسبات دارویی

پاورپوینت محاسبات داروییدسته: داروسازی
بازدید: 12 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 893 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 35

دانلود پاورپوینت محاسبات دارویی بررسی محاسبات دارویی پاورپوینت جامع و کامل محاسبات دارویی کاملترین پاورپوینت محاسبات دارویی پکیج پاورپوینت محاسبات دارویی مقاله محاسبات دارویی تحقیق محاسبات دارویی

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 35 صفحه

به نام خدای که در این نزدیکی ا ست محاسبات دارویی خود آزمایی/داروهای خوراکی فنو باریتال خوراکی 60 میلی گرمی دستور داده شده،قرص موجود 30 میلی گرم است . پرستار چه میزان قرص باید تجویز کند؟
مثال:بیماری مبتلا به ترمبوز وریدهای عمقی ( Dvt)است،هپارین به مقدار 6000 واحد هر 6ساعت به صورت داخل وریدی تجویز شده است. در صورتی که آمپول هپارین به مقدار ده هزارواحد در هر میلی لیتر وجود داشته باشد، ( ml10000/1)،چند میلی لیتر هپارین باید در هر 6 ساعت تزریق شود؟ محاسبه ی دوزاژ داروهای درصدی روش اول
وقتی دارویی بصورت درصدی مطرح می شود یعنی
در 100 میلی لیتر محلول،x گرم از آن دارو موجود است
مثلاً 2% یعنی 2گرم دارو در 100 میلی لیتر محلول .

مثال:برای یک بیمار مبتلا به تاکیکاردی بطنی با وضعیت همو دینامیک پایدار 60 میلی گرم لیدوکائین به صورت داخل وریدی تجویز شده است. در صورتی که لیدوکائین 2% در دسترس باشد،چند میلی لیتر لیدو کائین باید تزریق شود. مثال: برای بیمار مبتلا به هیپر کالمی،آمپول گلوکونات کلسیم به مقدار 1 گرم تجویز شده است.در صورتی که آمپول مورد نظر به صورت 10% (ml 10) در دسترس باشد ،چند میلی لیتر گلوکونات کلسیم باید به بیمار تزریق شود؟ روش دوم محاسبه دارو های در صدی هرگاه محلول بصورت در صد بیان شده باشد( 1% یا 2% )
می توان با اضافه کردن یک صفر به عدد در صد ،مقدار آن را در یک میلی لیتر بر حسب میلی گرم به دست آورد

مثلاً : هر میلی لیتر از محلول 1% حاوی 10 میلی گرم یا هر میلی لیتر از محلول 20% حاوی 200میلی گرم می باشد. مثال
برای بیمار مبتلا به هیپر کالمی ،یک گرم آمپول گلوکونات کلسیم تجویز شده است . آمپول به صورت 10% در دسترس است،چند میلی لیتر گلوکونات کلسیم باید به بیمار تزریق شود.
10% یعنی 100 میلی گرم در ml1
1 گرم = 1000 میلی گرم




یک لیتر سرم قندی 10% حاوی چند گرم گلوکز می باشد؟




گلوکز هیپر تونیک 50% حاوی چند گرم قند است؟




برای تبدیل یک لیتر سرم قندی 10% به یک لیتر سرم قندی 20%،چند ویال گلوکز 50% لازم است؟ تنظیم قطرات سرم
فاکتور قطره:هر 15 قطره ست سرم برابر با 1 میلی لیتر می باشد که به آن فاکتور ست سرم گویند،ممکن است در ست های مختلف این عدد متفاوت باشد ،باید به عدد نوشته شده بر روی پوشش پلاستیکی ست سرم مراجعه شود.
فاکتور میکروسیت :60 می باشد.

برای محاسبه مقدار محلول باید برحسب میلی لیتر و زمان برحسب دقیقه باشد.
اهداف رقیق کردن دارو از بین بردن یا کاهش اثرات تحریکی ناشی از تزریق دارو(مانند سایمتدین-پنی سیلین کریستال و .....) که غلظت معمولی دارو می تواند باعث تحریک موضعی ورید و ایجاد فلبیت گردد.
تنظیم سرعت تزریق:برای انفوزیون بعضی از دارو ها(هپارین-لیدوکائین –دوپامین و .....) باید دارو با حجم مشخصی از سرم رقیق شود و با توجه به مقدار داروی مورد نیاز سرعت انفوزیون را تنظیم نمائیم.
پیشگیری از بروز شوک سریع (Speed Shock). شوک سریع واکنش حساسیتی وعمومی است که به دنبال تزریق سریع بعضی ازدارو ها(مانند فنی توئین-آمینوفیلین-سفتریاکسون- وانکو مایسین و ....) ایجاد می شود نحوه رقیق کردن دارو ها دارو های که بصورت میلی لیتر در ساعت یا لیتر در ساعت تجویز می شوند
در این روش ابتدا باید بدانیم در 1 دقیقه چند میلی لیتر از محلول انفوزیون شود،سپس با دانست این مطلب که هر 1 میلی لیتر 60 قطره میکروسیت است،می توانید تعداد قطرات در دقیقه را محاسبه نمائید.
لذا برای محاسبه مقدار حجم محلول در دقیقه کافی است حجم سرم حاوی دارو را تقسیم بر زمان برحسب دقیقه نمائیم.

یا برای محاسبه تعداد قطرات در دقیقه = مقدار محلول بر حسب میکروسیت تقسیم بر زمان بر حسب دقیقه مثال برای بیمار مبتلا به پنومونی 2 گرم سفتازدیم در 100 میلی لیتر سرم قندی در مدت 30 دقیقه( با استفاده از میکروسیت) تجویز شده است، چند قطره در دقیقه باید به بیمار انفوزیون شود ؟


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

قیمت فایل فقط 13,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود پاورپوینت محاسبات دارویی , بررسی محاسبات دارویی , پاورپوینت جامع و کامل محاسبات دارویی , کاملترین پاورپوینت محاسبات دارویی , پکیج پاورپوینت محاسبات دارویی , مقاله محاسبات دارویی , تحقیق محاسبات دارویی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر